06 47 06 27 06 [email protected]

Mindfulness in de vakantie -Zomertraining

 

In de vakantie periode organiseert Praesence Mindfulness de unieke ‘Mindfulness Zomertraining’. De training bestaat uit 4 sessies in de maand juni waarin je de kern van de mindfulness leert. Vervolgens heb je een maand om rustige met de oefeningen aan de slag te gaan. Daarna ga je door in augustus om de training te verdiepen en af te ronden.

De zomertraining wordt bijzonder goed gewaardeerd door deelnemers, met name omdat er een mogelijkheid is om tussen de 2 delen van de training rustig in de zomervakantie aan de slag te gaan met wat je hebt geleerd. Je kunt de zomerperiode dan extra goed gebruiken om de batterij weer helemaal op te laden.

Eerst wat meer lezen over mindfulness? Kijk dan op mindfulness of lees ervaringen van deelnemers die een training bij Praesence in Leiden hebben gevolgd.

Mindfulness zomertraining

Voor wie is deze training bedoeld?

 

De Mindfulness Zomertraining sluit bijvoorbeeld goed aan als je:

  • Op dit moment niet in de gelegenheid bent om de 8-weekse helemaal achter elkaar te doen.
  • Nieuwe inspiratie wilt opdoen voor de zomer en de batterij weer wilt opladen.
  • Kennis wilt maken met de essentie en belangrijkste principes van de mindfulness.
  • De mindfulnesstraining al eens gedaan hebt en je mindfulness weer wilt opfrissen.

Door het doen van de oefeningen in de training vind je direct meer innerlijke rust en ontspanning. De training geeft je veel zelfinzicht. Een reader en geluidsbestanden helpen je om het geleerde toe te passen en in de praktijk vast te houden.

Voor aanvang van de training neemt Remy contact met je op om te horen wat je graag uit de mindfulnesstraining wilt halen.

Als je wilt weten of de training iets voor je is, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Meer informatie over de trainingsdata en de kosten vindt je in de agenda. Ervaringen van deelnemers lees je via ervaringen.