Mindfulness Workshop voor organisaties en bedrijven

Wil je kennismaken met mindfulness en in korte tijd ervaren wat mindfulness is en wat je er aan kan hebben? Dan is de kennismakingsworkshop voor organisaties en bedrijven bijzonder geschikt.

Praesence Mindfulness geeft deze workshop die inspirerend, down-to-earth en praktisch toepasbaar is. Deze workshops zijn bijzonder geschikt als kennismaking met mindfulness, als inspirerend onderdeel binnen een bestaand programma of voor teambuilding. Praesence verzorgt de workshops op lokatie of extern op ieder gewenst tijdstip in heel Nederland. De kennismakingsworkshop duurt 1,5 uur en deze kan desgewenst – afhankelijk van de wensen van de organisatie – korter of langer duren. 

Meer informatie over de workshop

De workshop ‘mindful werken’ is een laagdrempelig en interactieve kennismaken met mindfulness op het werk. In de workshop komende ondermeer de volgende onderdelen aan bod:

 

  • Deelnemers doen een quickscan om te ontdekken hoe mindful ze op dit moment in het werk staan. Deze scan maakt snel duidelijk waar winst te behalen is voor het individu en het team als het gaat om factoren als focus, concentratie, overzicht en de energie-balans.

     

  • Mindful werken is gebasseerd op honderden wetenschappelijk studies. In de workshop worden de nieuwste inzichten uit de wetenschap en de voordelen van mindfulness op het werk belicht.

     

  • De workshop is ervaringsgericht, interactief en dynamisch opgezet. Mindfulness wordt heel tastbaar gemaakt door het doen van verschillende korte en praktische oefeningen.

     

  • In de workshop wordt gekeken naar hoe je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Met behulp van praktische tips en tools en een mindfulness app kan het geleerde direct worden toegepast in de praktijk.

      

                 

Kosten van de workshop ‘Mindfulness voor bedrijven’ en contact

Elke workshop kan worden aangepast aan de betreffende doelgroep. Praesence heeft ervaringen met verschillende typen organisaties in zowel de profit als de non-profit sector (finance, bouw en infra, overheid, gezondheidszorg, welzijn, onderwijs, etc.). Vanwege mijn achtergrond als trainer communicatie en persoonlijke effectiviteit voor het bedrijfsleven weet ik wat er speelt binnen organisaties en hoe mindfulness een bijdrage kan leveren op het werk.

De kosten van de workshop zijn afhankelijk van de locatie (intern of extern) en tijdstip (tijdens werk, avond of weekend). Ik geef workshops door heel Nederland en kom indien gewenst bij u op lokatie. 

Meer informatie over de mindfulness workshop voor organisaties en bedrijven ? Neem dan nu contact op met Praesence Leiden via onderstaand formulier of [email protected] om te informeren naar de mogelijkheden. Onderaan deze pagina staan enkele organisaties waar Praesence een workshop heeft verzorgd.

Ik wil graag meer info

Enkele organisaties waar Praesence een workshop Mindfulness heeft gegeven:

                         Ervaringen

Zet je in beweging...

Remy is een zeer prettige trainer, rustig en vol empathy, maar hij zet je wel in beweging. Door zijn brede ervaring kan hij snel en makkelijk schakelen in wat er op dat moment nodig is in het leren 

Frank Snieder/ onafhankelijk trainer en adviseur

Praktisch, duidelijk en kan goed schakelen.

Remy heeft voor een onderdeel van de Universtiteit Leiden een kennismakings sessie over het fenomeen mindfulness gehouden. Dat was geweldig. Remy is praktisch, duidelijk en hij kan heel goed schakelen met wat er op het moment in een groep gebeurt.

René Ydema/ owner Ydema advies

Weet mensen te inspireren en te motiveren...

Remy is een trainer die zijn werk met zorg en aandacht uitvoert. Met zijn zachtaardige en open houding weet hij mensen te motiveren en te inspireren om verder te denken dan de bekende weg. 

Pim van Gennip/ product designer engineer

Knows how to inspire other to become better performers.

I experienced Remy van Gelder as a highly educated and touching personality. With his charm and knowledge he knows how to inspire others to become better performers.

Maarten Fijnaut – trainer/adviseur

Gepassioneerde trainer die oprecht geinteresseerd is.

Remy is een gepassioneerde trainer die oprecht geïnteresseerd is in mijn ontwikkeling. 

Thierry Monster – Procesmanager bij Utility Connect

Handige tools...

De workshop Mindfulness met Remy was voor mij en mijn team leerzaam en nuttig. Het geeft je handige tools om je werk (of focus) in de toekomst efficiënter in te richten en het is een goed vertrekpunt om de discussie met elkaar aan te gaan over samenwerken en concentratie.

Laura Berendsen – Senior Associate Global Client Solutions

Veel spontane en positieve reacties...

Ontzettend bedankt dat jij onze dag van het Juridisch Bureau met jouw workshop mooi en mindfull hebt gemaakt! Ik heb veel spontane positieve reacties gekregen over de workshop.  Hopelijk mogen wij in de toekomst weer beroep op jou doen!

Zuhra Okanovic – Managementassistent Gemeente Amsterdam