Workshop mindful werken voor organisaties en bedrijven

Werkdruk, veranderingen, deadlines en constante afleiding door digitale informatie, eisen een hoge tol van hardwerkende professionals. Niet goed tot rust komen, een slechte concentratie, een voortdurend opgejaagd gevoel en allerlei stress-gerelateerde klachten gaan ten koste van het werkplezier en de productiviteit. 

In de kennismakingsworkshop ‘Mindful Werken’ voor organisaties en bedrijven leren professionals om om een bewuste manier om te gaan met werkdruk en vanuit meer bevlogenheid en plezier te werken. 

Praesence Mindfulness geeft deze workshop die inspirerend, down-to-earth en praktisch toepasbaar is. De workshop bijzonder geschikt als kennismaking met mindful werken, als inspirerend onderdeel binnen een bestaand programma, event of voor teambuilding.

Praesence verzorgt de workshops op lokatie of extern op ieder gewenst tijdstip in heel Nederland. De kennismakingsworkshop duurt 1,5 uur en deze kan desgewenst – afhankelijk van de wensen van de organisatie – korter of langer duren. 

Z

Bewust navigeren met mindfulness

Navigeren

 

 • Flexibel meebewegen met verandering
 • Effectief schakelen tussen doen en reflectie
 • Werken vanuit sterke kanten en bevlogenheid
 • Effectief omgaan met werkdruk
 • Vergroten van emotionele intelligentie en versterken relaties
 • Behoud van balans
 • Meer focus en overzicht

Enkele onderdelen van de workshop 'Mindful Werken'

 

 • De workshop ‘mindful werken’ is een laagdrempelige en  interactieve kennismaking met mindfulness op het werk. 

 • Deelnemers doen een quickscan om te ontdekken hoe mindful ze op dit moment in het werk staan en waar de grootste winst te behalen is.

 • Deelnemers leren hoe ze met meer focus en concentratie kunnen werken
 • Krachtige performance-breaks toepassen die stress verminderen.
 • De nieuwste inzichten uit de wetenschap en de voordelen van mindfulness op het werk worden belicht.
 • Mindfulness wordt heel tastbaar gemaakt door het doen van verschillende korte en praktische oefeningen.

 

Sfeerimpressie workshop Mindful Werken bij GRIP op Finance

Kosten van de workshop ‘Mindfulness voor bedrijven’ en contact

Elke workshop kan worden aangepast aan de betreffende doelgroep. Praesence heeft ervaringen met verschillende typen organisaties in zowel de profit als de non-profit sector (finance, bouw en infra, overheid, gezondheidszorg, welzijn, onderwijs, etc.). Duur van de introductie-workshop mindful werken loopt gemiddeld uitéén van 1-2 uur.

De kosten van de workshop zijn afhankelijk van de locatie (intern of extern) en tijdstip (tijdens werk, avond of weekend). Ik geef workshops door heel Nederland en kom op locatie. 

Meer informatie over de mindfulness workshop voor organisaties en bedrijven ? Neem dan nu contact op met Praesence Leiden via onderstaand formulier of [email protected] om te informeren naar de mogelijkheden. Onderaan deze pagina staan enkele organisaties waar Praesence een workshop heeft verzorgd.

Ik wil graag meer info

Enkele organisaties waar Praesence een workshop Mindfulness op het werk heeft gegeven:

                         Ervaringen

Zet je in beweging...

Remy is een zeer prettige trainer, rustig en vol empathy, maar hij zet je wel in beweging. Door zijn brede ervaring kan hij snel en makkelijk schakelen in wat er op dat moment nodig is in het leren 

Frank Snieder/ onafhankelijk trainer en adviseur

Praktisch, duidelijk en kan goed schakelen.

Remy heeft voor een onderdeel van de Universtiteit Leiden een kennismakings sessie over het fenomeen mindfulness gehouden. Dat was geweldig. Remy is praktisch, duidelijk en hij kan heel goed schakelen met wat er op het moment in een groep gebeurt.

René Ydema/ owner Ydema advies

Weet mensen te inspireren en te motiveren...

Remy is een trainer die zijn werk met zorg en aandacht uitvoert. Met zijn zachtaardige en open houding weet hij mensen te motiveren en te inspireren om verder te denken dan de bekende weg. 

Pim van Gennip/ product designer engineer

Knows how to inspire other to become better performers.

I experienced Remy van Gelder as a highly educated and touching personality. With his charm and knowledge he knows how to inspire others to become better performers.

Maarten Fijnaut – trainer/adviseur

Gepassioneerde trainer die oprecht geinteresseerd is.

Remy is een gepassioneerde trainer die oprecht geïnteresseerd is in mijn ontwikkeling. 

Thierry Monster – Procesmanager bij Utility Connect

Handige tools...

De workshop Mindfulness met Remy was voor mij en mijn team leerzaam en nuttig. Het geeft je handige tools om je werk (of focus) in de toekomst efficiënter in te richten en het is een goed vertrekpunt om de discussie met elkaar aan te gaan over samenwerken en concentratie.

Laura Berendsen – Senior Associate Global Client Solutions

Veel spontane en positieve reacties...

Ontzettend bedankt dat jij onze dag van het Juridisch Bureau met jouw workshop mooi en mindfull hebt gemaakt! Ik heb veel spontane positieve reacties gekregen over de workshop.  Hopelijk mogen wij in de toekomst weer beroep op jou doen!

Zuhra Okanovic – Managementassistent Gemeente Amsterdam