06 47 06 27 06 [email protected]

Mindfulness Retraite Leiden

Retraite van 1 dag in Leiden

 

Voor deelnemers die de MBSR training hebben gevolgd biedt Praesence een paar keer per jaar inspirerende dagretraite aan. Deze retraite is een mooie manier om nieuwe inspiratie op te doen, de kracht van stilte te ervaren en je mindfulness te verdiepen.

Deze retraite is toegankelijk voor deelnemers die een training bij Praesence hebben gedaan maar ook voor deelnemers die ergens anders een training hebben gevolgd.
Je bent ook welkom wanneer je een klein beetje ervaring hebt met mindfulness en graag eens een retraite van een dag wilt meemaken.

Wanneer je de MBSR training bij Praesence doet dan is deze dag bij de training inbegrepen. Heb de de dag al eens gedaan of heb je de training ergens anders gedaan dan zijn de kosten 35 euro. 

De dag vindt plaats in stilte en is van 10:00-15:00 op de Plek in Leiden. Je kunt hier gratis parkeren en de locatie is ook goed bereikbaar via de A4 en andere toegangswegen.

De dag wordt begeleid door Remy van Gelder. Actuele data staan in de agenda met activiteiten. Hier kun je je ook opgeven. Wanneer je je hebt opgegeven ontvang je een bevestigingsmail met praktische details over de dag.

R

Onderdelen retraite van 1 dag

 

  • Een fijne dag in stilte met veel aandacht voor jezelf.
  • Het verdiepen van je beoefening en opdoen van nieuwe inspiratie.
  • Aandachtsoefeningen: zit meditatie, loopmeditatie en bewegen met aandacht.
  • Nieuwe energie opdoen en je batterij opladen.