06 47 06 27 06 [email protected]

Remy heeft voor ons een kennismakings-sessie over het fenomeen

mindfulness gehouden. Dat was geweldig! – René Ydema

Mindfulness op het werk

 

Werkdruk, deadlines en constante afleiding door toedoen van informatie overload, eisen een hoge tol van hardwerkende professionals. Niet goed tot rust komen, een slechte concentratie, een voortdurend opgejaagd gevoel en allerlei stress gerelateerde klachten gaan ten koste van het werkplezier en de productiviteit.

Mindfulness op het werk is erop gericht om de mentale veerkracht van professionals te versterken zodat deze effectiever omgaan met de uitdagingen van de werkvloer. Afhankelijk van de organisatiebehoefte biedt Praesence Mindfulness verschillende mogelijkheden.

Effectieve methode

 

‘Mindfulness op het Werk’ is een bijzonder effectieve methode om stress te reduceren. Grote bedrijven als Google, Nike, KLM en Nike laten hun medewerkers mindfulnesstrainingen volgen. En steeds meer onderzoeken onderbouwen de positieve uitwerking van mindfulness en daarom laten veel organisaties hun werknemers mindfulness leren.

Mindfulness op het werk door Praesence is bewezen, effectief en heeft een heel praktische insteek.

 

Voor professionals

 

Remy van Gelder van Praesence Mindfulness heeft ondermeer professionals getraind bij Generali Bank, de Politie, verschillende gemeentes en non-profit organisaties, Incentro, ASR verzekeringen, KNAW, DLL en SDU uitgevers. Zie hieronder het aanbod voor organisaties en bedrijven.

Mindfulness aanbod voor organisaties

Mindfulness op het werk
Mindfulness op het werk
Mindfulness op het werk
Training 'Mindful Werken'

Speciaal voor professionals geeft Praesence de training ‘Mindful Werken’, die is gericht op het vergroten van de mentale veerkracht en de performance van medewerkers en organisaties. 

Introductie Mindful Werken

 Kennis maken met mindfulness? Ik bied een laagdrempelige introductieworkshop aan voor organisaties die uiteenlopen van 1 uur tot een dagdeel. 

 

Individuele coaching

Het is ook mogelijk een individueel ‘Mindful Werken’ maatwerktraject te volgen waarbij we werken aan jouw doelen.

 

 

Enkele organisatie waar Praesence een training of workhop heeft verzorgd: