Mindfulness op het werk voor organisaties en bedrijven


The Potential Project samenwerking

Praesence is verbonden aan Potential Project. Deze organisatie is wereldwijd de grootste en meest toonaangevende aanbieder van trainingen ‘Mindfulness op het werk’ voor het bedrijfsleven en heeft een uniek en wetenschappelijk onderbouwd Corporate Based Mindfulnes (CBMT) programma ontwikkeld dat is gericht op het vergroten van de performance van medewerkers en organisaties.

Potential Project heeft onder meer medewerkers van Google, Sony, Accenture, Nokia, Microsoft, Nike en American Express getraind. Praesence geeft namens Potential Project het CBMT programma aan bedrijven. Daarnaast geeft Praesence ook ‘Mindfulness op het werk’ trainingen aan kleinere organisaties op het gebied van welzijn, zorg, onderwijs en overheid.

 


Effectieve methode

‘Mindfulness op het Werk’ is een bijzonder effectieve methode om stress te reduceren. Steeds meer onderzoeken onderbouwen de positieve uitwerking van mindfulness en daarom laten veel organisaties hun werknemers mindfulness leren.

 Met slechts 10 minuten per dag oefenen maak je het verschil. Bekijk het onderstaand filmpje met oprichter Rasmus Hougaard. Of ga direct naar de kennismakingsworkshop, het CBMT programma of de (Engelstalige) test om te onderzoeken hoe mindful je in je werk staat.

Ik wil graag meer info

5 + 7 =