Wat deelnemers over Praesence en mindfulness zeggen.

Ervaringen van deelnemers

Hieronder vind je enkele ervaringen van deelnemers die een training bij me hebben gedaan. Meer ervaringen vind je op Feedback Company  of op Google.                    Wil je meer weten over de training of vrijblijvend kennis met me maken dan kun je bellen naar o6 47062706 of contact met me opnemen via het contactformulier.

nuchter, praktisch, gevarieerd, leerzaam
Ik vond de cursus erg interessant en gevarieerd in de oefeningen. Wel vond ik het huiswerk erg zwaar en lastig in te plannen, dat had ik vooraf niet goed ingeschat. Remy heeft ene prettige stem die je op een nuchtere manier geruststelt.

Sandra

Tekstschrijver

Remy heeft een uitstraling van rust en mindfulness

Rémy is helder, duidelijk en to the point. Kan goed luisteren en creëert een veilige omgeving waarin deelnemers zich uitgenodigd voelen om hun verhaal te delen of naar de ander te luisteren. In de opleiding heb ik geleerd om te ontspannen en zachter naar mezelf en de situatie te leren kijken.

Bart

Trainer

Bijzondere mindfulness training
Ik heb de training bij Praesence als zeer ontspannen, interessant en leerzaam ervaren. Remy is bovendien een professionele, rustige en grappige trainer met veel kennis van zaken.

Marcel

Hoofd beveiliging

Goed toepasbaar
Het waren de reviews op Google die mij over de streep trokken om een mindfulnesstraining via Praesence te gaan doen en
daar heb ik zeker geen spijt van gehad. Remy is een heel goede trainer. Rustig, capabel, geeft vertrouwen. De locatie is prima. Figuurlijk warm, goed te bereiken en voldoende parkeergelegenheid. De groep was ook aangenaam: rustige, aardige mensen met wie ik al snel een band had. En mindfulness zelf is ook zeer de moeite waard! Ik mediteerde zelf al heel lang (autodidact), maar deze training heeft mij veel meer gebracht. Dit gaat verder, is breder en is zeker goed toe te passen in het dagelijks leven.

Nick

Docent voortgezet onderwijs

Aanrader
De trainingen zelf waren erg fijn en ontspannend! De oefeningen die wij meekregen hielpen met het oefenen buiten de trainingen en doe ik ook nu nog dagelijks. Voor mij was de groepstraining een goede combi van mediteren en het uitwisselen van ideeën en gedachten met de andere cursisten. Het mooiste vind ik dat mindfulness praktisch toepasbaar is en ik er van overtuigd ben dat ik er ook in de toekomst veel profijt van heb. Ik kan het iedereen aanraden !!

Meike

Psycholoog

Plezier, vertrouwd en veel geleerd
Met veel plezier heb ik de mindfulnesstraining bij Remy van Gelder gevolgd. De sfeer in de groep was al snel vertrouwd en Remy is een deskundig en betrokken trainer die alle deelnemers de ruimte gaf om ervaringen te delen. De trainingen op zaterdagochtend waren fijn om te doen en ik heb er veel van geleerd. Prettig vond ik dat de training voor een groot deel bestond uit het ervaren van de oefeningen. Dit motiveerde mij om ook thuis te blijven oefenen. Ook na de training blijf ik de oefeningen doen en krijgt mindfulness een vaste plek in mijn dagelijkse bezigheden.

Yvonne

Medewerker van een bank

Goede opbouw
Ik heb de training als heel prettig ervaren. Remy zorgt voor een goede sfeer in de groep, heeft een fijne, rustgevende stem en een open uitstraling. Er zit een goede opbouw in de training, waardoor je steeds meer geoefend raakt met mindfulness. Naast de intensieve training krijg je ook geluidsbestanden en tips toegestuurd om thuis mee aan de slag te gaan. Dit vond ik erg fijn.

Joyce,
Lerares basisonderwijs

Joyce

Leraar basisonderwijs

Inspirerend en praktisch
Voor mij een eerste kennismaking met mindfulness; ik heb de lessen als inspirerend ervaren, voldoende (praktische) tips en handvatten gekregen met de verschillende oefeningen die goed toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

Chris,
Politie agent

Chris

Politie agent

Eye openers
Goede training met hoop eye-openers en gereedschappen om mindful door het leven te gaan. Aanrader!

Arend-Jan
Web developer

Arend-Jan

Spacer
Spacer
Spacer