06 47 06 27 06 [email protected]

 

 

Mindfulness en Time Management

Mindfulness en Time Management

Mindful Time management  

 

Speciaal voor bedrijven en organisaties bundelen Remy van Gelder van Praesence en Max Ohlenschlager van Mentor Max hun krachten. ‘Mindful Time Management’ combineert het beste van twee werelden gecombineerd. Deelnemers maken op en laagdrempelige en inspirerende manier kennis met zowel mindfulness als time-management. Mindfulness brengt je meer focus, ontspanning en concentratie. Time management geeft je praktische tools en technieken om meer grip op je werk te krijgen.  

N

Resultaten van de training

  • Meer mentale veerkracht
  • Meer focus en concentratie
  • Beter plannen en prioriteren
  • GRIP op je werk
  • Stress en alledaagse uitdagingen effectief beantwoorden
  • Zicht op energiegevers en -vreters
  • Beter omgaan met verandering
  • Betere balans tussen werk en privé

Time Management

 

Timemanagement gaat over wat je wilt bereiken in de tijd waarover je beschikt en helpt om keuzes te maken en prioriteiten te stellen en om te gaan met werkdruk. Wat wil je bereiken in de tijd waarover je beschikt en hoe je dat gaat aanpakken? Time Management leert je plannen en organiseren, tijdrovende gewoontes doorbreken en rust inbouwen. Na het volgen van een timemanagement cursus of timemanagement training ga je effectiever en efficiënter met je tijd om.

Mindfulness

 

Mindfulness gaat om aandacht of opmerkzaamheid. De kern van de training bestaat uit het trainen van de bewuste aandacht en het vermogen een ervaring objectief en open waar te kunnen nemen. Mindfulness op het Werk is een bijzonder effectieve methode om stress te reduceren en op een meer bewuste manier om te gaan met de uitdagingen op de werkvloer. Steeds meer onderzoeken onderbouwen de positieve uitwerking van mindfulness.

Training en introductieworkshop

 

Kennis maken met de unieke combinatie Mindfulness en time management? Praesence en Mentor Max verzorgen deze unieke workshop van 2 uur op locatie. De belangrijkste principes van mindfulness en time-management komen aan bod. 

De training ‘Mindful Timemanagement’ bestaat uit ervaringsgerichte oefeningen, reflectie en het doen van thuisopdrachten. Wil je meer weten over de workshop of training ‘Mindfulness en Time-management’, neem dan contact op met Remy van Gelder van Praesence.